FAQ items aan het laden...
Referenties2019-02-11T13:53:08+00:00

Rutger Lommerse

Ik heb Diana leren kennen als een gedreven expert en professional op het gebied van verzuimpreventie en coaching. Samen met de aanpak van Diana hebben we (binnen Arvalis) ons ziekteverzuim in 1 jaar bijna gehalveerd en zijn we als organisatie sterker geworden om toekomstige veranderingen aan te gaan.

Rutger Lommerse

(voormalig directeur Arvalis) Organisatieonderzoek

Sigrid Heuvelmans

Diana weet met veel respect en integriteit de ontwikkelpunten binnen een organisatie bloot te leggen zonder hierbij weerstand op te wekken. De aanbevelingen die Diana geeft zijn praktisch inzichtelijk, logisch opgebouwd en stapsgewijs te implementeren zonder de draad kwijt te raken. Ik beveel Diana dan ook van harte aan!

#Organisatieonderzoek naar werkplezier

Sigrid Heuvelmans

Bestuurssecretaris at AltraCura BV

Door van Rhenen

Diana heb ik leren kennen als een zeer betrokken en gepassioneerd persoon. Ze gaat op een respectvolle wijze met de medewerkers om, legt de juiste verbanden en is goed in staat om mee te denken in het belang van de organisatie. Haar oprechte houding gecombineerd met ruime vakkennis brengt veel vertrouwen met zich mee.

#Risico-inventarisatie en organisatievraagstukken

Door van Rhenen

bestuurder Peuteropvang Heerlen en Voerendaal

Hadewych Peters

Diana weet de resultaten toegankelijk weer te geven, geeft gerichte adviezen en levert maatwerk in de reflectie erop. Diana verwoordt helder de interpretatie van de resultaten, op een open en duidelijke manier en het heeft in ons MT tot nieuwe inzichten geleid. De resultaten bevestigen en ondersteunen de koers die inmiddels in mijn team is ingezet en zullen helpend zijn in de individuele gesprekken met leerkrachten om hen (in)zicht te geven in hun krachten en valkuilen. Doel is het vergroten van het werkplezier én prestatie, de werkplezierscan levert hier een mooie bijdrage aan.

#Onderzoek naar werkplezier binnen PO onderwijs

Hadewych Peters

Directeur OBS Molenakker

PO onderwijs Eduquaat

Ineke Doré

Voor beide projecten heb ik veel met Diana samengewerkt en ik heb dit als zeer prettig ervaren. De afspraken die ze maakt, komt ze altijd na. Ze werkt met veel bevlogenheid en probeert mensen om haar heen hierin mee te nemen en te motiveren. Diana heeft oog voor detail. Haar kracht is het benoemen van alles wat zij ziet en bespreekbaar te maken. Dit is soms even schrikken voor mensen, maar dat weerhoudt haar er niet van om zaken te benoemen. Diana weet waar ze voor staat en laat dit ook zien. Ik heb haar als een warme professionele persoonlijkheid leren kennen.

#Risico-inventarisatie en werkplezieronderzoek

Ineke Doré

HR Meerderweert

Marlies Willems

Door haar persoonlijke benadering en haar grote betrokkenheid en integere houding, mij goed aanvoelde en waar nodig soms confronterend was, heb ik het afgelopen jaar een aantal flinke stappen in mijn ontwikkeling kunnen maken. Ik ben onder de indruk van hoe snel Diana zaken doorziet en aansluit bij wat ik op dat moment nodig had.

#Coachingstraject

Marlies Willems

Senior onderwijsadviseur BCO Onderwijsadvies

Resy van Leeuwen

Haar grote kracht ligt in het benoemen van kwaliteiten in relatie tot de specifieke aandachtspunten. Vandaaruit weet ze een goede balans te vinden en raakt ze mensen zodat ze zelf stappen gaan zetten. Deze stappen verschillen van “onbewust zijn van” naar bewustwording, tot professionele begeleiding en alles wat zich daar tussen bevindt aan mogelijkheden. Het eigenaarschap bij ieder zelf te laten vind ik het waardevolste cadeau dat je iemand kunt geven en Diana Swart doet dat!

#werkplezieronderzoek

Resy van Leeuwen

Directeur PO bij Kindante

Els Geeris

Diana is een bevlogen adviseur en trainer. Een vrouw met pit, deskundig, vrolijk en doortastend. Als adviseur en trainer heb ik haar leren kennen als nieuwsgierig en betrokken in de zin van ‘oprecht geïnteresseerd in onze organisatie, oprecht betrokken bij de mensen’. Tijdens onze bijeenkomsten wist Diana de rode draad steeds weer boven te halen, vorm te geven en doelgericht mee te nemen in de teamtrainingen.

#verschillende trainingen

Els Geeris

voormalig manager Fides kinderopvang

Jeroen Rijs

Door haar persoonlijke aanpak weet ze mensen in gesprekken te bereiken en is er waardevolle informatie naar boven gekomen. Dit heeft geleid tot een compleet rapport met vele nuttige adviezen waar we nu als organisatie mee aan de slag gaan

#Risico-inventarisatie in het kader van een geplande organisatieverandering

Jeroen Rijs

voormalig HR de Zorggroep

Silke van Uden

Diana is een erg enthousiaste persoonlijkheid, professioneel en inspirerend. In het traject, stelde ze medewerkers de juiste vragen en zette ze vaak op een goede manier aan het denken. Diana is nuchter, praktisch en respectvol in haar aanpak. Bovendien had ze aandacht voor ieder als mens: deze betrokkenheid is zeer veel waard. Diana, bedankt voor de mooie samenwerking!

#risico-inventarisatie met accent op psycho sociale arbeidsbelasting

Silke van Uden

voormalig HR de Zorggroep

Ans Brugmans

Diana heeft ons, als extern consultant, op enthousiaste en deskundige manier ondersteund bij het voorkómen en onder de duim krijgen van verzuim. Haar oprechte betrokkenheid bij mensen maakt dat haar boodschap goed overkomt. Ze beschikt over veel vakkennis en weet dat uitstekend over te brengen. Sleutelwoorden; zowel professioneel als persoonlijk veel impact op mensen waarmee ze werkt.

#Onderzoek bevlogenheid

Ans Brugmans

voormalig Manager Kinderopvang Fides

Frank Kessels

Vanuit haar professie als coach zij overtuigend en begripvol, doelgericht, bezig met het belang van de haar toevertrouwde mensen. Met oog voor de aanwezige beperkingen streeft zij naar een snel en succesvol re-integratieproces. Ik heb Diana ervaren als een vertrouwd en toegewijd persoon.

#coaching

Frank Kessels

adviseur Arvalis

Collega’s uit mijn netwerk

Ik ken Diana als een enthousiaste en doortastende vrouw die in staat is om een klik te creëren met de klant. Absoluut resultaat gericht met een zakelijke benadering maar vooral oog voor de mens. Een zeer betrouwbare collega die altijd haar afspraken nakomt en een stapje extra doet voor haar collega’s en klanten (Sjoerd van der Coelen, consultant ParaDIGMA)

Diana Swart heb ik leren kennen als een zeer consciëntieus en warm mens, iemand voor wie verantwoordelijkheid nemen vanzelfsprekend is. Ze doet dat met humor en een zonnige kijk op het leven, waardoor werken met haar altijd prettig is. Op vakgebied is ze creatief en een perfectionist die oprecht het beste voor de klant wil bereiken. (Fenno Meijer, eigenaar Positief verschil, therapie en coaching).

Diana ken ik als zeer plezierige collega en als een enthousiaste, gedreven en inspirerende doorzetter. Ze is een optimist die het beste uit zichzelf én uit anderen weet te halen! (Servé Huijben, lecturer Fontys Hogeschool).

Ik heb Diana leren kennen als een zeer professionele consultant. Kenmerken in haar manier van werken zijn betrokken, zorgvuldig, eerlijk en kwaliteit (Saskia van Heijningen, eigenaar Oenante).

Diana is een deskundig consultant, die behalve een enorme vakkennis, veel betrokkenheid heeft bij haar klanten. Om deze reden heeft Diana klantrelaties die jaren duren en verder gaan dan alleen een “kunstje”. Als collega is Diana voor mij altijd een warm bad, waarin ik een welkom klankbord krijg en hierdoor weer een stapje verder kom. (Peter Bakker, Docent Academie voor Veiligheid en Bestuur).

Ga naar de bovenkant